Våre rutiner

 

Hundepensjonatet

Dagen starter i 7 tiden hvor vi setter alle hundene ut.

I vårt kennelanlegg er det 34 bokser. Noen av disse har luke direkte ut i egen luftegård, de andre hundene blir satt fysisk ut i luftegårder.

Noen av luftegårdene har tak\, mens andre ikke. I de som ikke har tak over, er det store full isolerte hundehus i hver gård.

Det er varmepumper i hver ende av kennelen, som sørger for deilig varme inne når det trengs, og svalt og deilig på sommeren.

Etter mange år med hund og hundepensjonat er vår erfaring stor, og vi ser raskt hvilke hunder som går godt overens. Denne erfaringen og kunnskapen kommer DITT dyr til gode. Hunder som ikke går sammen med andre hunder, blir luftet alene.

I boksene inne er det seng med rene tepper hver dag. Hundene har selvfølgelig også tilgang til vann 24t i døgnet.

Når hundene er satt ut, er det tid for vask og desinfisering av alt inne.

På kvelden tar vi inn alle hundene og det er tid for foring. (dersom du forer flere ganger om dagen, er det ingen problem for oss, bare gi oss beskjed)

Når alle er inne for kvelden, er det tid for vask og desinfisering av alle utegårder.

 

 

Kattepensjonatet

Dagen starter i 7 tiden, med rengjøring av alle bur. Påfylling av matskåler og skifte av rent vann.

Alle katter har eget bur med klatrestativ, seng, sandkasse og selvfølgelig tilgang til mat og vann 24t i døgnet. Vi har også større bur hvor det er plass til flere katter, med samme eier. 

Når katten reiser hjem blir buret grundig rengjort og desinfisert, slik at det blir klart til neste katt som kommer til oss

Alle burene har også egen luftegård, som katten kan gå ut og inn av som den vil.

Vi fører jevnlig tilsyn med dyrene hele dagen. Kos og klapp er den største selvfølgelighet.

 

Smådyr pensjonatet

Vi har ett eget fuglehus, med mulighet for å sette fuglen i større bur, eller om dere vil ha med deres eget bur er det også mulig.

Fuglene får tilsyn flere ganger om dagen, og selvfølgelig friskt vann og mat.

Vi har også flere kaninbur. Hos kaninene blir det også rengjort hver dag, vann blir skiftet og mat fylt opp. Vi har også plass til ett hamster/ marsvin bur eller to. Vi har ett eget marsvin bur

Om sommeren har vi også ett stort utebur, for kaniner, som vi setter på plenen. Dette buret er helt rømningssikkert, men det er godt for kaninene å få seg en luftetur når været tillater det. I uteburene blir det satt inn vann høy og mulighet for skygge på varme solfyllte dager.  Vi tar alle dyr inn om kvelden uansett art.