Kennel Beibar

I 1986 startet Magne Henne Kennel Beibar i Hardanger. I 2006 ble Wenche Røvreit medeier. Wenche har selv hatt schäfer siden 1997 og drev da med lydighet, bruks og utstilling. I dag er det kun Magne som eier og driver kennelen alene.
 
Kennel Beibar holder til i Skien, Telemark. Pr idag har vi 5 hunder her på huset. Pasofino`s Nikki er den eldste på 9 år å pensjonist. Vi har beholdt 2 valper etter vår avdøde tispe Olina vom Holtkamper Tor sitt R-Kull. Nemlig Beibars Ringo og Beibars Rosita, de er nå 21 mnd gamle. Vi har også en valp ved navn Xentha av Zynken, hun er på samme alder som de to andre valpene. Så er det avels hannen vår Calippo Sultan på 4 år.  Vårt ønske er å få fram hunder som er sunne og friske, mentalt sterke, og hunder som en kan bruke som familiehund, brukshund, til lydighet og til utstilling. 
 
Schäferen er jo en allsidig hund med mange gode egenskaper.....
 
 

Schäferen

Rasebeskrivelse for Schäferhund (166)
Opprinnelsesland Tyskland
Helhetsintrykk Middels stor, lett langstrakt, kraftig og med gode muskler. Knoklene tørre og alle sammenføyninger faste.
Viktige proposjoner  Kroppslengden overstiger mankehøyden med 10-17%.
Forholdet snute : skalle = 1 : 1
Adferd / Temperament Nervefast, selvsikker, avbalansert (Untatt når provosert), frimodig, oppmerksom og lærenem. Må være modig, ha kamplyst og hardhet passende til en selskaps-, vakt-, beskyttelses-, tjeneste- og gjeterhund.
Rasestandard Schäferhund - FCI 166